Ervaringen

Ervaringen

21-Jun-2024

Kitty Weyns-Zengers

Ester heeft onlangs de uitvaart van mijn moeder verzorgd en alles was meer dan prima geregeld. Niks was haar te veel, alles kon gevraagd worden en we mochten altijd bellen met weer een vraag of verzoek. Ze stond echt altijd voor ons klaar en kwam haar afspraken na. Ze heeft ons van begin tot eind met een warm hart door de moeilijke dagen geloodst en kwam met goede opties voor bepaalde dingen. Mijn moeder heeft een mooi afscheid gehad en wij denken met een zeer fijn gevoel terug over hoe een en ander verlopen is. Dank je wel voor alles Ester, je persoonlijke manier van werken is geweldig.

03-Apr-2024

Perry Schoenmakers

Ester heeft de uitvaart van zowel mijn moeder als vader dit jaar uitstekend geregeld! Ze stond 24 uur per dag voor ons klaar en heeft voor een mooi afscheid van mijn ouders gezorgd. Bedankt Ester!

11-Mar-2024

Edd de Boer

Mijn tante was 97 en praktisch blind , ook hoorde ze slecht , haar kwaliteit van leven laag , ze wilde al jaren hemelen dus haar overlijden was geen shock . Wel voor mij enigszins want ik was eigenlijk helemaal niet voorbereid om haar uitvaart te regelen . Gelukkig kwam ik via de thuiszorg in contact met Ester …..dat bleek uiteindelijk een zegen ! Ze ontzorgde het gebeuren compleet en gaf je het gevoel dat ze bij de familie hoorde . Ze luisterde naar de wensen van ons en deed in alle “rust” haar werk . Geen commerciele dwang of stressvolle aanwezigheid . Een erg prettige ervaring op emotioneel vlak en op zakelijk vlak een zeer bescheiden prijsstelling . Dank je wel Ester !

11-Feb-2024

Thijs

De manier waarop Ester de uitvaart begeleid heeft is bewonderenswaardig. Heel persoonlijk, goede en creatieve ideeën waarbij niks teveel gevraagd was. Wij voelden ons ontzorgd, gehoord en gewaardeerd. Ester, nogmaals dank voor jouw manier van werken en inzet. Hulde!

23-Jan-2024

Rosanne (Roosje) Merz

Ester heeft ons enorm geholpen met een heel mooi afscheid voor onze vader. Ze kwam met ideeën die echt bij ons paste en was erg meelevend en lief! Ze heeft ook de kleinkinderen op een hele mooie manier erbij betrokken. We zullen dit nooit vergeten. Dankjewel Ester

16-Jan-2024

Sabrina Beeks-Velings

Wij hebben Ester ervaren als een lieve vrouw die meedenkt om er een mooi afscheid van te maken. Het contact was prettig, ze kwam haar afspraken na, was attent en nam de tijd om samen alles door te nemen. Ester nogmaals bedankt!

14-Jan-2024

Maria, Theo en Annette

Bedankt Ester voor de geweldige uitvaart van tante Anny. Alles zeer goed geregeld en een heel persoonlijke uitvaart. We zijn je zeer erkentelijk en gaan je zeker aanraden

18-Dec-2023

Jacqueline

Lieve Ester, super bedankt voor je openheid, goede raad en luisterend oor! Niets was je teveel en alles was bespreekbaar. Het heeft deze moeilijke tijd een stukje makkelijker gemaakt. Heel erg bedankt.

13-Oct-2023

Wim Aarts

We hebben een heel goed gevoel over de begeleidng van Ester. Ze voelde ons goed aan en kwam met goede ideeën. Ze heeft een persoonlijk en betrokken aanpak waar bij ze de zaken op een open en heldere manier naar voren brengt. Alles was goed en netjes geregeld. We kijken terug op een mooie en waardige uitvaart.

02-Jun-2023

Familie

Nogmaals wil ik jou bedanken voor de goede en warme afhandeling bij het afscheid. Jij zal altijd in mijn gedachte zijn. Groetjes ❤️

02-Jun-2023

Lianne Gennissen

Lianne Gennissen-Smit. De uitvaart was perfect geregeld, veel steun. We hadden twee overlijdens in twee dagen, dus dat was heftig. Maar goed geholpen dus ook goed verlopen, nog bedankt namens de Familie.

03-Jan-2023

Maria Habraken, Valkenswaard

Top geregeld. Geweldig zorgzaam en respectvol tegen over familie. Echt een aanrader! Alles kan en mag, top.

20-Nov-2022

Francis Bonnie

Het was een heel mooi en passend afscheid. Je hebt heel goed aangevoeld hoe wij het wilden hebben.

21-Sep-2022

Familie

Lieve Ester, Ik wilde je even bedanken voor hoe jij de uitvaart/crematie en de dingen vooraf hebt gedaan. Niks was teveel. En 't viel niet mee met al die verschillende meningen :) :) Ook heel veel dank hoe jij met onze zoon omging. Hij heeft dit als heel prettig ervaren. Hij heeft zijn vragen kunnen stellen, op zijn manier mee kunnen helpen, enz. zodat hij toch op zijn manier iets heeft gedaan voor opa. Super fijn! Heel veel groetjes.

14-Jul-2022

Marion Bekkers

Wij hebben Ester een keer uitgenodigd voor een informeel gesprek. Mijn vader is op hoge leeftijd en we willen goed voorbereid zijn. Waar moeten we aan denken en wat is er mogelijk? Ze is een lieve doortastende vrouw. Mijn moeder en ik twijfelden of we mijn vader zouden betrekken bij het gesprek. Hij bleek al met meerdere dingen bezig te zijn, o.a foto’s en muziek. Het is juist fijn om dit nog samen te mogen doen met hem. Als ik ergens vragen over heb hoef ik Ester maar te bellen en ze staat klaar. Fijn om te weten dat de begrafenis straks in goede handen is bij haar.

11-Jul-2022

Familie

Ik vind je een erg betrokken persoon die goed helpt om alles wat er geregeld moet worden systematisch te organiseren. Klein puntje van aandacht is je communicatie. Bij een eerste ontmoeting mag je iets ingetogener zijn. Al de extra aandacht en de gedachtendoos vond ik erg attent. Dank je voor al je zorg.

18-May-2022

Ida, Breda

Prettig, hartverwarmend en persoonlijk Ester van den Hoek Uitvaart heeft ons enorm goed en fijn geholpen bij de uitvaart van onze vader. Ze heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart zo persoonlijk mogelijk was en voor ons de zorgen uit handen genomen. Dankzij Ester haar hulp en kunde hebben wij een prachtig en persoonlijk afscheid voor onze vader kunnen creëren.

18-May-2022

Mik, Breda

Fijn, persoonlijk en meedenkend Ester heeft ons geholpen om het afscheid van onze vader te regelen. Vanaf het eerste moment heeft ze ons bijgestaan in alles wat geregeld moest worden. Ruimdenkend, rustig en met een lach en een traan. In de wirwar van emoties en geregel, bleef Ester de stabiele factor die ons erdoorheen geloosd heeft. Hopelijk hoeven we geen gebruik meer te maken van een uitvaartdienst, maar anders zou ik meteen weer bij Ester aankloppen.

29-Mar-2022

Toon Timp, Waalre

Zeer professionele begeleiding die tegemoet komt aan alle wensen Ester is een adequate dame die met veel overgave en begrip de gehele uitvaart voor ons heeft verzorgd. Zij kwam ons tegemoet met raad en daad welke bij de afsluiting geheel naar wens werd uitgevoerd. Er wordt meegedacht en alle keuze opties worden in een open boek situatie uiteengezet om de juiste keuze te maken hoe de crematie in ons geval is vormgegeven. Hartelijk dank voor de steun gedurende deze toch wel moeilijke tijd.

25-Dec-2021

B. K.

Alsjeblieft, een dank je wel! Voor al jouw inzet, toewijding en aandacht! Je hebt een emotionele en hectische tijd gemaakt tot een aangename ervaring en warme uitvaartdienst. Dank je wel.

12-Dec-2021

Maarten

Onze ervaringen in de samenwerking met Ester zijn bijzonder prettig te noemen. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid geven veel steun voor een dergelijk verdrietige tijd. De familie dankt haar voor alle goede zorgen.

29-Nov-2021

Henny, Valkenswaard

Fijn gevoel Zeer betrokken, liefdevol en ook daadkrachtig. Paste goed bij ons gezin. Goede adviezen en niet te ‘zweverig’

08-Jul-2021

Dick, Valkenswaard

Zeer positief Ester is een zeer betrokken, meelevende en praktisch ingestelde persoon. Zeer prettig om in emotionele en stressvolle omstandigheden mee te werken. Ondanks een kleine oneffenheid is het prima verlopen, geheel volgens onze wensen. Wij bevelen haar zeker aan.

06-Jul-2021

Wilma, Valkenswaard

We werden ontzorgd door de kennis en alertheid van Ester. We kijken terug op een mooi en waardig afscheid. De kennis en alertheid van Ester hebben er voor gezorgd dat alles zorgvuldig en snel werd geregeld. Er was veel ruimte voor onze eigen inbreng. Ester komt kundig, rustig, duidelijk maar toch bescheiden over. Ze komt met ideeën en vult aan waar nodig, maar trad niet op de voorgrond. We hébben heel prettig samen gewerkt en dat heb je nodig in de verdrietige dagen na het verlies van je moeder.

06-Jul-2021

Angelique van den Broek, Weert

Geweldige lieve steun Heb Ester leren kennen bij het overlijden van mijn tante. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen, tips gegeven. Je hebt er echt een vriendin bij in die moeilijke zware dagen.

13-Jun-2021

Familie

Ester, heel erg bedankt voor het regelen van het afscheid van ons mam. Je kennis en alertheid waren voor ons een grote steun. Door jou hadden wij er vertrouwen in dat het wel goed zou komen. 'Oh even aan Ester vragen' en het was alweer geregeld. We kijken terug op een mooi en waardig afscheid en dat had ons mam verdiend. Lieve groetjes Diny, Gerard, Bert, Els en Wilma

24-Dec-2020

Joke van de Schoot

We zijn heel tevreden over de wijze waarop Ester ons begeleid heeft bij alles wat er op ons af kwam, na het overlijden van mijn man. Persoonlijk, attent, met zorg en aandacht. We kijken terug op een mooi en waardig afscheid.

14-Dec-2020

Familie

Het afscheid is uitstekend georganiseerd, tot onze volle tevredenheid Van begin tot einde is heel open en duidelijk alles doorgenomen en ook zo afgewikkeld

27-Sep-2020

Sabine Wamelink

Zoek je iemand die op een persoonlijke, praktische en transparante manier alles rondom een uitvaart regelt dan ben je bij Ester in goede handen. Na het plotselinge overlijden van mijn schoonvader hadden we echt even iemand nodig die helder mee kon denken. Ester was er meteen voor ons en heeft echt heel goed geholpen om zaken mee op een rijtje te zetten. Haar warme persoonlijkheid in combinatie met haar transparante manier van werken is in een woord goud! Ester is een rots in de branding, iemand die precies weet wat je nodig hebt en welke mogelijkheden er zijn. En top onderneemster die haar vak verstaat en met een super fijne persoonlijkheid. Dank je wel Ester, voor al je goede zorgen en advies. Jij hebt gezorgd voor een stukje rust en overzicht. Ik heb al diverse uitvaarten moeten regelen maar nooit eerder trof ik iemand zo betrokken en bekwaam. Jij bent goud waard!

24-Sep-2020

Karin Verschuuren

Ester is een warme en liefdevolle vrouw waarbij alles mogelijk is. Richard heeft haar een paar keer ontmoet en ook hij had een goed gevoel bij haar. Ik ben heel dankbaar dat zij het afscheid van Richard heeft verzorgd.

13-Sep-2020

Marleen Govers

Ester heeft ons heel fijn bijgestaan. Wat ik zo lief vind is dat ze naderhand nog een keertje bij mijn moeder aan de deur is geweest! Ook toen ik nog een vraag/verzoek had een week of 3 na de uitvaart heeft ze dit goed opgepikt.

12-May-2020

Kathleen Croese

Ik was heel blij met jou als uitvaartverzorger tijdens de moeilijkste tijd van mijn leven met twee uitvaarten binnen 3 weken. Zo betrokken, meedenkend, zoveel tijd ervoor genomen en ook zo bescheiden.

25-Mar-2020

MG

Ondanks het verdriet dat pap zou overlijden en overleed is het heel fijn om iemand naast je te hebben die daarvoor en daarna, net als Ester, dingen uit handen neemt. Maar ook iemand, zoals in dit geval Ester, die begrijpt dat je juist dingen zelf wil doen. De combi van die twee werkte voor ons gezin perfect en gaf een heel fijn gevoel. Daarnaast is Ester heel transparant in kosten/mogelijkheden enz... dat is vanuit de zakelijke kant gezien ook een pre.

01-Jan-2020

Yoska Merkx

Ester heeft de uitvaart verzorgd van de vader van mijn kinderen. Ze heeft ons hele goede adviezen gegeven, we hebben een week lang afscheid kunnen nemen en Ester heeft alles super geregeld. Vooral de persoonlijke aandacht en de respectvolle manier van communiceren voelde heel erg goed. Dankjewel Ester. We hadden geen mooier en beter afscheid kunnen hebben!

13-Dec-2019

Familie

Lieve Ester en team, Wij willen jou nogmaals bedanken voor al je inzet. Wij realiseren ons dat jij veel “werk” aan deze begrafenis hebt gehad, maar wij zijn super tevreden met het resultaat!!!

10-Nov-2019

Elise Rave

Wat ik zo fijn vond aan Ester tijdens de uitvaartbegeleiding van mijn moeder is dat ze op een fijne, hartelijke manier duidelijk maakt wat geregeld mòet worden, wat geregeld kàn worden en 'wat je zelf wilt regelen'. Door het nauwe samenwerken met de hele familie en Ester werd het een heel persoonlijke, warme uitvaart. Ook de kleinkinderen waren erbij betrokken: samen hebben we het bloemstuk voor oma gemaakt. Eigenlijk een workshop en beetje therapie in één met een mooi eindresultaat. Hartelijk dank Ester!

01-Jun-2019

Chantal en Ruud Schrijvers

Graag willen we Ester bedanken voor de goede zorgen en het begeleiden van de uitvaart van onze opa.. Ze heeft ons zeer goed geholpen met het regelen van alles wat er gedaan moet worden.. Ester denkt goed mee en zet precies de punten op de i om een zo goed mogelijke uitvaart te maken.. Daarbij streeft Ester om net via andere wegen te gaan om zo de kosten goed te drukken en het juist daar waar het echt om gaat daar extra voor te gaan.. Ikzelf wil Ester bedanken dat je mij de mogelijkheid hebt gegeven om opa te mogen verzorgen en daar ben je ook met mij meegegaan.. Nogmaals bedankt voor al je kracht om een goed afscheid mogelijk te maken..

29-Apr-2019

Suzanne Meijer

Ester van den Hoek verzorgt alles tot in de puntjes. Ontzorgt in de breedste zin van het woord en weet met haar persoonlijke betrokkenheid de plechtigheid tot een onvergetelijke hartverwarmende afsluiting te maken.

12-Mar-2019

Kosta Sigmas

Ik zou Ester willen aanbevelen als een zeer meelevende, professionele en deskundige uitvaartbegeleider. Ik wil hierbij wat uitleg geven waarom ik haar aan iedereen aanbeveel. Ik kende Ester niet en toen mijn moeder plotseling gestorven was ben ik via Google bij haar terechtgekomen. Met het eerste telefoongesprek stelde ze mij gerust en zei dat alles goed zou komen. Na ons eerste persoonlijk gesprek had ze al geregeld dat mijn moeder opgehaald werd en wat we besproken hadden stelde ze me de volgende dag gerust dat alles geregeld was. Ik wil hierbij zeggen dat mijn moeder van Griekse afkomst is en orthodox was en de kerkdienst dus ook daarop afgestemd was. Ester was er ook tijdens de uitvaart bij en had alles tot in de puntjes geregeld terwijl ik en mijn familie in rouw waren. Ik kende Ester niet van tevoren kwam toevallig bij haar, maar ik zou haar blijven aanbevelen voor de snelle correcte en meest vriendelijke en professionele aanpak die ze tot en met de puntjes geregeld had. Ester bedankt voor de goede zorg die je hebt geleverd van het begin tot het einde van de begrafenis van mijn moeder.

26-Feb-2019

Chantal Biljard

Ester heeft een prettige no nonsense manier om de uitvaart te begeleiden. Het feit dat ze de mogelijkheid biedt om samen met haar (en kinderen / kleinkinderen) zelf de rouwbloemstukken te maken vind ik van grote meerwaarde.

21-Feb-2019

Gideon Vos

Een persoonlijke, goede en vriendelijke benadering. Tot in de puntjes geregeld, zonder verborgen kosten. Ester staat voor je klaar en geeft waar nodig goed advies. Zeker een aanrader!

12-Dec-2018

Jan van Kemenade

Wij hebben een zeer persoonlijke begrafenis gehad onder deskundige en betrokken inzet van Ester van den Hoek.

03-Sep-2018

Familie

Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, we zijn heel blij met je.