Ervaringen

Ervaringen

01-Jun-2019

Chantal en Ruud Schrijvers

Graag willen we Ester bedanken voor de goede zorgen en het begeleiden van de uitvaart van onze opa.. Ze heeft ons zeer goed geholpen met het regelen van alles wat er gedaan moet worden.. Ester denkt goed mee en zet precies de punten op de i om een zo goed mogelijke uitvaart te maken.. Daarbij streeft Ester om net via andere wegen te gaan om zo de kosten goed te drukken en het juist daar waar het echt om gaat daar extra voor te gaan.. Ikzelf wil Ester bedanken dat je mij de mogelijkheid hebt gegeven om opa te mogen verzorgen en daar ben je ook met mij meegegaan.. Nogmaals bedankt voor al je kracht om een goed afscheid mogelijk te maken..

29-Apr-2019

Suzanne Meijer

Ester van den Hoek verzorgt alles tot in de puntjes. Ontzorgt in de breedste zin van het woord en weet met haar persoonlijke betrokkenheid de plechtigheid tot een onvergetelijke hartverwarmende afsluiting te maken.

12-Mar-2019

Kosta Sigmas

Ik zou Ester willen aanbevelen als een zeer meelevende, professionele en deskundige uitvaartbegeleider. Ik wil hierbij wat uitleg geven waarom ik haar aan iedereen aanbeveel. Ik kende Ester niet en toen mijn moeder plotseling gestorven was ben ik via Google bij haar terechtgekomen. Met het eerste telefoongesprek stelde ze mij gerust en zei dat alles goed zou komen. Na ons eerste persoonlijk gesprek had ze al geregeld dat mijn moeder opgehaald werd en wat we besproken hadden stelde ze me de volgende dag gerust dat alles geregeld was. Ik wil hierbij zeggen dat mijn moeder van Griekse afkomst is en orthodox was en de kerkdienst dus ook daarop afgestemd was. Ester was er ook tijdens de uitvaart bij en had alles tot in de puntjes geregeld terwijl ik en mijn familie in rouw waren. Ik kende Ester niet van tevoren kwam toevallig bij haar, maar ik zou haar blijven aanbevelen voor de snelle correcte en meest vriendelijke en professionele aanpak die ze tot en met de puntjes geregeld had. Ester bedankt voor de goede zorg die je hebt geleverd van het begin tot het einde van de begrafenis van mijn moeder.

26-Feb-2019

Chantal Biljard

Ester heeft een prettige no nonsense manier om de uitvaart te begeleiden. Het feit dat ze de mogelijkheid biedt om samen met haar (en kinderen / kleinkinderen) zelf de rouwbloemstukken te maken vind ik van grote meerwaarde.

21-Feb-2019

Gideon Vos

Een persoonlijke, goede en vriendelijke benadering. Tot in de puntjes geregeld, zonder verborgen kosten. Ester staat voor je klaar en geeft waar nodig goed advies. Zeker een aanrader!

12-Dec-2018

Jan van Kemenade

Wij hebben een zeer persoonlijke begrafenis gehad onder deskundige en betrokken inzet van Ester van den Hoek.

03-Sep-2018

Familie

Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, we zijn heel blij met je.