Mijn collega’s

Zoals ik al zei: je kunt als uitvaartverzorger een hele uitvaart niet alleen regelen. Daarom ben ik het afgelopen jaar gaan samenwerken met een aantal mooie bedrijven; mijn collega’s. Hieronder stel ik er een paar kort voor; klik op de link om naar de pagina van het bedrijf te gaan:

50 plus uitvaart informatie gratis
Van 50 plus voor 50 plus
ondersteunt 50 plussers, online en telefonisch, bij dagelijkse, diverse vraagstukken zodat deze mensen zo lang mogelijk zelfstandig allerlei zaken kunnen blijven regelen.

Hulp bij nalatenschap (vastleggen)
Fonckle Uw nalatenschap vastleggen? Op zoek naar iemand die voor u uw erfenis kan afwikkelen? Fonckle zorgt er samen met u voor dat er inzicht komt in wat voor u belangrijk is en wat nodig is om dat vast te leggen. 


Funeral Assist Zuid-Oost Nederland
Zij zorgen voor alles wat er nodig is, vanaf het overlijden tot de uitvaart: het vervoer, de verzorging en het kleden, opbaren in thuissituaties, lichte balseming (thanatopraxie) en zélfs een complete kappersbehandeling als dat gewenst is.


Schuurmans & Schuurmans   Joris en René helpen graag met het samenstellen van een persoonlijke afscheidsdienst. Het levensverhaal vertellen ze onder begeleiding van akoestische gitaarklanken. Door veelbetekendende liedjes te combineren met het verhaal zorgen zij dat alles perfect bij elkaar past. Kijk hier voor een impressie. 

Biologisch, kist regio
Biesvelden Natuurkisten Wil je een kist van 100% biologische producten, gemaakt van hout uit de regio, dan kun je eens op de site van Jaap de Korte kijken.
 
ontwerp rouwkaart persoonlijk
Bonte Raaf Hier kun je terecht voor een persoonlijke rouwkaart, een bijzonder houten condoleanceboek en een bijpassend bidprentje of bedankkaartje op groeipapier. Elise en Chantal denken mee om iets te maken wat bij jullie situatie en gevoel past.
 
   
NabestaandenLoket ondersteunt bij alles na de uitvaart. Het goed afwikkelen van een nalatenschap is lastig, maar essentieel. NabestaandenLoket is samen met de uitvaartsector ontwikkeld om daar bij te ondersteunen. Kijk ook hier voor meer informatie. 
 
 mooie zaal, voor klein tot groot gezelschap
Crematorium Stuifduin Lommel Waar veel families kiezen voor de ‘vertrouwde’ crematoria in Nederland, is crematorium Stuifduin ook zeker het overwegen waard. Prachtig gebouw in een mooie omgeving met heel fijne medewerkers. Zij hebben zalen met zitplaatsen tot 300 personen.
 
Eerlijke uitvaarten Het platform waar alle écht Eerlijke Uitvaartondernemers bij zijn aangesloten. Een tarief  voor de werkzaamheden, geen marges op in te kopen diensten en producten en de originele rekeningen bij de eindfactuur.
 
puur houten kisten en baarplanken en mooie manden
Van Wijk Uitvaartkisten Zoek je een mooie (puur houten) kist, een opbaarplank of een mand, bij Van Wijk ben je aan het goede adres. Er is in elke prijsklasse een mooie keuze te maken.
 
drukwerk uit de regio, met zorg geregeld
Drukkerij Schoenmakers Of je de rouwkaarten hier laat drukken of je mooiste foto op een canvas doek laat zetten, Perry en zijn collega’s verzorgen het.
 
ballondecoraties voor een uitvaart
Lila’s Decoraties Wat zeg je: ballonnen zijn alleen voor een feest? Nou, dat denk je waarschijnlijk niet meer als je Suzannes creaties hebt gezien. Nem een kijkje op haar website en je bent overtuigd.
 
mooie gedenktekens in allerlei materialen
Atelier Lamier Een ruwe steen, glad gepolijst, van staal of in combinatie met glas: de mannen van Altelier Lamier kunnen het voor je ontwerpen en maken.
 
hulp en zorg bij elk verlies
Nunazorg Helpt je, als je dat wilt, een poosje na de uitvaart met je zorgen en vragen. Dit kost je niets, dit valt onder mijn diensten.