Mijn collega’s

 

Zoals ik al zei: je kunt als uitvaartverzorger een hele uitvaart niet alleen regelen. Daarom werk ik samen met een aantal mooie bedrijven; mijn collega’s. Hieronder stel ik er een paar kort voor; klik op de link om naar de pagina van het bedrijf te gaan:

Hulp bij nalatenschap (vastleggen)
Fonckle Uw nalatenschap vastleggen? Op zoek naar iemand die voor u uw erfenis kan afwikkelen? Fonckle zorgt er samen met u voor dat er inzicht komt in wat voor u belangrijk is en wat nodig is om dat vast te leggen. 


Uitvaartcentrum Rustven is niet alleen een prachtige locatie, maar zij kunnen ook de verzorging en/of thanatopraxiebehandeling verzorgen. 


Schuurmans & Schuurmans   Joris en René helpen graag met het samenstellen van een persoonlijke afscheidsdienst. Het levensverhaal vertellen ze onder begeleiding van akoestische gitaarklanken. Door veelbetekendende liedjes te combineren met het verhaal zorgen zij dat alles perfect bij elkaar past. Kijk hier voor een impressie. 

Biologisch, kist regio
Biesvelden Natuurkisten Wil je een kist van 100% biologische producten, gemaakt van hout uit de regio, dan kun je eens op de site van Jaap de Korte kijken.
 

Uitvaartvervoer & Uitvaartassistentie Lucassen kan ik vragen om  het staatsievervoer te verzorgen. Ook kunnen zij mij assisteren bij een thuisopbaring of tijdens de afscheidsplechtigheid.
Doehetzelf Nalatenschap is een tool om zelf gemakkelijk de nalatenschap af te handelen. Regel opzeggingen, registreer betalingen en bereken de verdeling van de erfenis, met digitaal overzicht voor jou en de andere erfgenamen. Via mij krijg je 10% korting op je account.
 
 mooie zaal, voor klein tot groot gezelschap
Crematorium Stuifduin Lommel Waar veel families kiezen voor de ‘vertrouwde’ crematoria in Nederland, is crematorium Stuifduin ook zeker het overwegen waard. Prachtig gebouw in een mooie omgeving met heel fijne medewerkers. Zij hebben zalen met zitplaatsen tot 300 personen
 

 
Granzier Uitvaartservice faciliteert lokale en regionale ondernemers met de overbrengingen, verzorgingen en thuisopbaringen.

drukwerk uit de regio, met zorg geregeld
Drukkerij Schoenmakers Of je de rouwkaarten hier laat drukken of je mooiste foto op een canvas doek laat zetten, Perry en zijn collega’s verzorgen het.
 
Van Wijk Uitvaartkisten Zoek je een mooie (puur houten) kist, een opbaarplank of een mand, bij Van Wijk ben je aan het goede adres. Er is in elke prijsklasse een mooie keuze te maken.
 

Funeral Assist Zuid-Oost Nederland
Als één van mijn collega’s kunnen zij zorgen voor alles wat er nodig is, vanaf het overlijden tot de uitvaart.

ballondecoraties voor een uitvaart
Lila’s Decoraties Wat zeg je: ballonnen zijn alleen voor een feest? Nou, dat denk je waarschijnlijk niet meer als je Suzannes creaties hebt gezien. Nem een kijkje op haar website en je bent overtuigd.
 
mooie gedenktekens in allerlei materialen
Atelier Lamier Een ruwe steen, glad gepolijst, van staal of in combinatie met glas: de mannen van Altelier Lamier kunnen het voor je ontwerpen en maken.
 
DELA  Uiteraard kan ook ik als zelfstandig uitvaartverzorger terecht bij de DELA uitvaartcentra en crematoria.