Voorbeeld van kosten

Het is onmogelijk om alle verschillende kosten van een uitvaart hier te benoemen en te beschrijven, want er is heel veel mogelijk.

Hieronder beschrijf ik een paar verschillende scenario’s zodat je een beetje een idee krijgt. Uiteraard is er nog heel veel meer mogelijk. Dit is een voorbeeld uit een bestaande offerte voor een crematie. Een begrafenis is iets kostbaarder; dan komt er nog 500 – 1.000 euro (ex. grafsteen) bij.

Als je een uitvaartverzekering hebt waarbij de diensten zijn verzekerd, een zogenaamde naturaverzekering, keert de verzekeringsmaatschappij altijd een bedrag uit. Dit varieert per polis, maar zonder een eventuele extra geldverzekering kun je rekenen op een bedrag tussen 1.800 en 3.500 euro.

Een naturaverzekering kán (bijna) alle kosten dekken als je binnen de standaard vergoedingen blijft. De zaken die je anders of meer wilt, zijn behoorlijk prijzig. Ook daarover kan ik je vrijblijvend adviseren.

Als je nog niet helemaal zeker weet wat je wensen precies zijn, kan ik een paar verschillende scenario’s voor je beschrijven en uitrekenen.

Wil je nu een prijsopgave? Dat kan op deze pagina.