Kosten?

Aan alle kanten wordt beweerd dat een uitvaart minstens 8.000 euro kost. Dit is meestal niet het geval!

Ik werk met een basistarief wat is gebaseerd op de wensen van de familie en ik reken geen provisies over de producten en diensten die ik inkoop. Bij de eindfactuur voeg ik alle originele rekeningen. Dat is eerlijk en alleen zo wil ik werken.

Na ons eerste gesprek maak ik een kostenbegroting, gebaseerd op jullie wensen. Deze ontvang je uiteraard zo snel mogelijk, maar zeker binnen 24 uur. Mocht er tijdens de voorbereidingen iets veranderen, houd ik je daarvan voortdurend op de hoogte.

Is er een bepaald budget waarbinnen de uitvaart gerealiseerd moet worden – bijvoorbeeld een bedrag dat door de verzekering wordt uitbetaald – dan denk ik uiteraard met je mee hoe we dat kunnen realiseren.

Ben je nu al benieuwd naar wat een uitvaart zoals jij het zou willen nu eigenlijk kost? Vul het formulier hieronder in en ik stuur je een kostenindicatie.

 

 

  Urgentie:

  Het betreft een:

  Soort graf:

  Soort kist:

  Opbaring:

  Rouwbezoek:

  Rouwkaarten:

  Advertentie:

  Rouwbloemstuk:

  Rouwwagen:

  Volgwagen:

  Verzekerd:

  Mijn Tarief

  Mijn basistarief bedraagt op dit moment (2024) € 1.900,00, gebaseerd op de  tijd van 25 tot 35 uur die een uitvaartweek gemiddeld in beslag neemt. Dit is ook afhankelijk van wat je zelf wilt of kunt doen. Bij meer of minder werk wordt dit tarief uiteraard aangepast. Binnen mijn tarief vallen de volgende werkzaamheden: het […]

  Voorbeeld van kosten

  Hier vind je een vier scenario's en voorbeelden van kosten voor een uitvaart.

  Uitvaartverzekering

  Ook al heb je een uitvaartverzekering, je bent altijd vrij om de uitvaartonderneming te kiezen die bij jou past. Soms lijken de polisvoorwaarden anders te doen geloven. Twijfel je of je mij kunt inschakelen? Denk je dat dit misschien duurder is? Neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden en de […]