Kosten?

Aan alle kanten wordt beweerd dat een uitvaart minstens 7.000 euro kost. Dit is meestal niet het geval!

Ik werk met een basistarief wat is gebaseerd op de wensen van de familie en ik reken geen provisies over de producten en diensten die ik inkoop. Bij de eindfactuur voeg ik alle originele rekeningen. Dat is eerlijk en alleen zo wil ik werken.

Na ons eerste gesprek maak ik een kostenbegroting, gebaseerd op je wensen. Mocht er tijdens de voorbereidingen iets veranderen, houd ik je daarvan voortdurend op de hoogte.

Als je een maximaal bedrag voor de uitvaart hebt, vertel het mij en ik ga kijken wat er binnen dat budget mogelijk is.

Ben je nu al benieuwd naar wat een uitvaart zoals jij het zou willen nu eigenlijk kost? Vul het formulier hieronder in en ik stuur je een kostenindicatie.

  Urgentie:

  Het betreft een:

  Soort graf:

  Soort kist:

  Opbaring:

  Rouwbezoek:

  Rouwkaarten:

  Advertentie:

  Rouwbloemstuk:

  Rouwwagen:

  Volgwagen:

  Verzekerd:

  Mijn Tarief

  Mijn basistarief bedraagt op dit moment (2021) € 1.695,00, gebaseerd op de gemiddelde tijd van 30/40 uur die een uitvaartweek gemiddeld in beslag neemt. Dit is ook afhankelijk van wat je zelf wilt of kunt doen. Bij meer of minder werk wordt het tarief uiteraard aangepast. Binnen mijn tarief vallen de volgende werkzaamheden: het verzorgen […]

  Voorbeeld van kosten

  Hier vind je een drie scenario's en voorbeelden van kosten voor een uitvaart.

  Uitvaartverzekering

  Ook al heb je een uitvaartverzekering, je bent altijd vrij om de uitvaartonderneming te kiezen die bij jou past. Soms lijken de polisvoorwaarden anders te doen geloven. Twijfel je of je mij kunt inschakelen? Neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden en de gevolgen. Naturaverzekering of dienstenverzekering Deze verzekering levert […]