WereldLichtjesDag Valkenswaard

Elk jaar op de tweede zondag in december staan we stil bij onze overleden kinderen die we meedragen in ons hart en die we samen in het licht willen zetten.

Ook dit jaar, op zondag 10 december 2023, zullen wij, Tamara Schrijvers en Ester van den Hoek, weer een bijeenkomst organiseren.
Deze zal plaatsvinden in sporthal De Belleman, Buninckxdal 2, 5551 EV Valkenswaard. Alle ouders, grootouders, broers, zussen en andere betrokkenen zijn welkom vanaf 18:15 uur; de bijeenkomst start om 18:30 uur, zorg alsjeblieft dat je dan binnen bent.

Uiteraard steken we om 19:00 uur de kaarsjes aan voor de kinderen. Verder zullen we deze avond mooie teksten en gedichten lezen en de namen van jullie kinderen noemen. Heel jong overleden of op volwassen leeftijd, je kind blijft altijd je kind.

Ook dit jaar is de Stichting Nooit Voorbij aanwezig. Deze stichting helpt ouders, broers en zussen van een overleden kind op allerlei manieren, door steun bij het schrijven van hun verhaal en lotgenotenbijeenkomsten.

Het is fijn als we weten hoeveel personen er aanwezig zullen zijn, dus vragen we jullie om je aan te melden. Dit kan tot woensdag 6 december voor een mailtje te sturen naar WLDValkenswaard@hotmail.com.

Vermeld in de mail de naam van je kind en, als het mogelijk is, een foto van je kind of een afbeelding die symbool staat voor jouw kind.

Wees welkom!

Lieve groet,

Tamara Schrijvers. ritueelbegeleider
Ester van den Hoek. uitvaartverzorger

Hierbij de link naar onze Facebooksite

Meer informatie over WereldLichtjesDag in Nederland kun je vinden op deze pagina.