Uitvaart Inspiratiebeurs 15 september

Persbericht:

Op initiatief van Ester van den Hoek van ‘ester van den hoek UITVAART’ en in samenwerking met Suzan van der Vorst van Fonckle, coach in nalatenschap, zal op 15 september de eerste uitvaart inspiratiebeurs in Valkenswaard plaatsvinden.

Laagdrempelig, met liefdevolle aandacht en heel veel om inspiratie op te doen.

Praat vrijblijvend met een notaris over een (levens)testament, bekijk herinneringssieraden, een persoonlijke urn of een bijzondere omhulling.

We begrijpen dat de dood niet iets is wat je graag en vaak bespreekt. Daarom organiseren wij deze bijzondere beurs om je te laten zien dat het laatste afscheid – en de periode daarvoor én daarna – heel persoonlijk gemaakt kan worden, aangepast naar zowel de wensen als het beschikbare budget.

Een mooie, persoonlijke uitvaart is een belangrijk moment om stil te staan bij de plaats die de overledene in het leven heeft gehad en wat hij of zij voor rol heeft gespeeld in jóuw leven. Daarom is het belangrijk voor nabestaanden om ook écht betrokken te zijn bij het laatste afscheid: de uitvaart. Het is vaak de laatste kans om nog “iets te doen” de overledene. Hoe mooi is het dan als je gebruik kunt maken van producten en diensten die écht bij je geliefde passen?!

We zorgen voor koffie/thee, (live) muziek, diverse korte lezingen, oprechte belangstelling en – dat realiseren we ons – niet alledaagse informatie. Iedereen is welkom; er is een speeltuin voor kinderen. De toegang is gratis.

ps.: hiernaast worden de exposanten kort voorgesteld, dit vul ik regelmatig aan.