Mijn ‘collega’s’

Zoals ik al zei: je kunt als uitvaartverzorger een hele uitvaart niet alleen regelen. Daarom ben ik het afgelopen jaar gaan samenwerken met een aantal mooie bedrijven; mijn collega’s. Hieronder stel ik er een paar kort voor:

Van 50 plus voor 50 plus ondersteunt 50 plussers, online en telefonisch, bij dagelijkse, diverse vraagstukken zodat deze mensen zo lang mogelijk zelfstandig allerlei zaken kunnen blijven regelen.

Fonckle Uw nalatenschap vastleggen? Op zoek naar iemand die voor u uw erfenis kan afwikkelen? Fonckle zorgt er samen met u voor dat er inzicht komt in wat voor u belangrijk is en wat nodig is om dat vast te leggen. 

Het Postmortale Zorgteam Zij zorgen voor alles wat er nodig is, vanaf het overlijden tot de uitvaart: het vervoer, de verzorging en het kleden, opbaren in thuissituaties, lichte balseming (thanatopraxie) en zélfs een complete kappersbehandeling als dat gewenst is.
 
Biesvelden Natuurkisten Wil je een kist van 100% biologische producten, gemaakt van hout uit de regio, dan kun je eens op de site van Jaap de Korte kijken.
 
Bonte Raaf Hier kun je terecht voor een persoonlijke rouwkaart, een bijzonder houten condoleanceboek en een bijpassend bidprentje of bedankkaartje op groeipapier. Elise en Chantal denken mee om iets te maken wat bij jullie situatie en gevoel past.
 
Crematorium Stuifduin Lommel Waar veel families kiezen voor de ‘vertrouwde’ crematoria in de buurt, is crematorium Stuifduin ook zeker het overwegen waard. Prachtig gebouw in een mooie omgeving met heel fijne medewerkers.
 
Lint ceremonies ontwerpt & begeleidt afscheidsceremonies en specialiseert zich in het realiseren van harmonieuze ceremonies in bijzondere/complexe familie situaties.
 
Van Wijk Uitvaartkisten Zoek je een mooie (puur houten) kist, een opbaarplank of een mand, bij Van Wijk ben je aan het goede adres. Er is in elke prijsklasse een mooie keuze te maken.
 
Drukkerij Schoenmakers Of je de rouwkaarten hier laat drukken of je mooiste foto op een canvas doek laat zetten, Perry en zijn collega’s verzorgen het.
 
 
Lila’s Decoraties Wat zeg je: ballonnen zijn alleen voor een feest? Nou, dat denk je waarschijnlijk niet meer als je Suzannes creaties hebt gezien. Nem een kijkje op haar website en je bent overtuigd.
 
 
Atelier Lamier Een ruwe steen, glad gepolijst, van staal of in combinatie met glas: de mannen van Altelier Lamier kunnen het voor je ontwerpen en maken.
 
Nunazorg Helpt je, als je dat wilt, een poosje na de uitvaart met je zorgen en vragen. Dit kost je niets, dit valt onder mijn diensten.