Onwetendheid over de uitvaartwensen partner of familie

 

Hier werd een poosje geleden veel aandacht aan gegeven.
Eigenlijk raar, want als nabestaanden heb je verdriet en zit je er echt niet op te wachten om binnen heel korte tijd allerlei moeilijke beslissingen te moeten nemen. Uiteraard willen ze op een mooie manier afscheid van je nemen, maar wat wilde jij eigenlijk?

Wensen noteren

Het zou hen helpen als je nu alvast opschrijft wat jij wilt. Een advertentie in de krant en/of kaarten sturen? Wie krijgen er allemaal een kaart? Wil je gecremeerd worden of begraven? En wil je dat je leven gevierd wordt of dat men ingetogen rouwt? Welke muziek vind je zelf heel mooi? En zo zijn er nog heel veel meer zaken rond een uitvaart die je vast kunt leggen.

Wil je bepaalde keuzes aan je nabestaanden overlaten? Ook dan is het goed om dat te noteren, zo blijven zij niet met onverwachte vragen achter.

Ik kan je helpen

Wil jij je wensen vastleggen maar weet je niet goed waar te beginnen? Kun je er wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact met me op. Dan maken we een afspraak om samen door alle mogelijkheden heen te lopen. Als je benieuwd bent wat een uitvaart naar jouw keuze kost, maak ik een kostenindicatie zodat er ook op dat gebied geen verrassingen zijn. Je hoeft niet bang te zijn voor vreemde of hoge kosten. Ik werk helemaal helder: je betaalt een tarief voor mijn diensten en verder krijg je alle rekeningen zoals ik ze krijg. Zonder provisies of toeslagen.

Je wensen kunnen we na een aantal jaar weer even doornemen en bijwerken. Door de tijd veranderen je ideeën en de uitvaartwereld is constant in beweging met nieuwe ontwikkelingen en producten.

Waar werk ik?

Nu werk ik uiteraard voornamelijk in Brabant. Hier woon ik en hier ken ik de mogelijkheden. Dan bedoel ik bijvoorbeeld bijzondere locaties voor het afscheid, maar ook de leveranciers. Voor woonplaatsen buiten Brabant kun je uiteraard ook contact met mij opnemen. Ofwel ik verzorg de uitvaart zelf of ik zoek een uitvaartondernemer voor je die op dezelfde manier werkt als ik.